Перші заходи для «Юних туристів-краєзнавців»

Цього навчального року моя робота керівника гуртків у ПНЗ м. Черкас «Центр туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді» (ЦТКЕСУМ) почалася з формування нової групи вихованців для гуртка «Юні туристи-краєзнавці». Основними учасниками гуртка стали учні 5-В класу та декілька учнів з 5-А та 8-М класів. Другою групою гуртка «Історики-краєзнавці» лишилися учні 10-М та 10-Ф класів, які перейшли до гуртків вищого рівня.
Першим спільним заходом для гуртківців став День відкритих дверей на ЦТКЕСУМ, що відбувся 16 вересня. Діти побачили заклад, були учасниками урочистої лінійки відкриття, із захопленням слідкували за показовими виступами досвічених гуртківців та взяли участь у туристсько-краєзнавчій естафеті. Під час її проходження треба було проявити знання, спритність, командну взаємодію. Гра-естафета сподобалася всім новачкам!
Наступним загальним заходом для всіх навчальних груп ЦТКЕСУМ став похід вихідног ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 307 | Додав: nicos | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Нова зустріч зі Львовом

11-13 вересня, разом з ученицею 10-М класу Вертипорох Крістіною, в черговий раз побуваву Галицькій столиці на урочистостях з нагоди нагородження переможців Міжнародного конкурсу творчих і дослідницьких робіт учнівської та студентської молоді «Мій рідний край-2014». Цього року відправив на конкурс дві роботи і обидві – серед переможців! Це робота учня 10-М класу Дудченко Олександра «Згадуючи Шевченків ювілей», яка посіла ІІ місце в номінації «Шевченкіана» та робота Вертипорох Крістіни «Мліїв – Симиренкова земля» – І місце в номінації «Ми – горда нація». Крістіна отримала також іменну стипендію в розмірі 1 тис. грн. від благодійного фонду «Смолоскип»!
Основне дійство цьогоріч відбувалося в приміщенні Музею визвольних змагань України. Розпорядницею заходу, як завжди, була заступник голови Союзу українок України пані Ростислава Федак. Традиційно відк ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 273 | Додав: Микола_Миколайович | Дата: 07.11.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6