Головна » 2014 » Листопад » 7 » НОВА ЗУСТІЧ ЗІ ЛЬВОВОМ
23:42
НОВА ЗУСТІЧ ЗІ ЛЬВОВОМ

Нова зустріч зі Львовом

11-13 вересня, разом з ученицею 10-М класу Вертипорох Крістіною, в черговий раз побуваву Галицькій столиці на урочистостях з нагоди нагородження переможців Міжнародного конкурсу творчих і дослідницьких робіт учнівської та студентської молоді «Мій рідний край-2014». Цього року відправив на конкурс дві роботи і обидві – серед переможців! Це робота учня 10-М класу Дудченко Олександра «Згадуючи Шевченків ювілей», яка посіла ІІ місце в номінації «Шевченкіана» та робота Вертипорох Крістіни «Мліїв – Симиренкова земля» – І місце в номінації «Ми – горда нація». Крістіна отримала також іменну стипендію в розмірі 1 тис. грн. від благодійного фонду «Смолоскип»!
Основне дійство цьогоріч відбувалося в приміщенні Музею визвольних змагань України. Розпорядницею заходу, як завжди, була заступник голови Союзу українок України пані Ростислава Федак. Традиційно відкривав урочистості мер м. Львова, а нині ще й лідер політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Андрій Садовий. Приємно було отримати з його рук своєрідну нагороду – ювілейну монету до 750-річчя Львова.
Другого дня для учасників заходу була автобусна екскурсія з відвідинами Личаківського меморіального комплексу та велика піша прогулянка центром міста. Поза офіційною програмою побуваву гостях у сестри сліпого поета Миколи Красюка Ліни Глуховської та на ХХ Міжнародному книжковому форумі, де зустрічався з головним редактором видавництва «Карпати» (Ужгород) Борисом Кушнірем, вінницьким поетом і перекладачем Віктором Мельником і директором видавництва «Брама-Україна» Олександром Третьяковим (єдиним представником черкаських видаництв).
Погода була гарною, а Львів вражав своєю неповторністю. В місті було чимало гостей і серед них ведучі з 1+1: Руслан Сенечкін та Катя Осадча. І хоч повертатися додому прийшлося в день власного ювілею поїздка залишила масу приємних емоцій!

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 274 | Додав: Микола_Миколайович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar