Головна » 2016 » Червень » 24 » ОСТАННЯ ПЕРЕМОГА ГУРТКІВЦІВ-ВИПУСКНИКІВ
21:10
ОСТАННЯ ПЕРЕМОГА ГУРТКІВЦІВ-ВИПУСКНИКІВ

16 червня разом із своїми учнями побував в Центрі дитячої та юнацької творчості на міському святі відзначення переможців інтелектуальних та творчих змагань «Перші перемоги». На ньому вітали вихованців загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл м. Черкас, які вибороли призові місця на всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, а також переможців різноманітних конкурсів міського рівня.

На сцену палацу піднімалися я і троє моїх вихованців – членів пошукової групи гуртка «Історики-краєзнавці» ЦТКЕСУМ. Ми отримали грамоти і квіти за ІІ місце у військово-патріотичному конкурсі «Герої не вмирають»! Мої пошуковці – одинадцятикласники, тож для них це фактично остання перемога як гуртківців і школярів. 

Переглядів: 299 | Додав: Joy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 klimova-t • 23:27, 31.07.2016
Неможливо без спогадів читати назву гуртка. Одразу згадується безліч історій, подорожей. Певно, що навіть екскурсії з класом не так запам'яталися як гуртківська діяльність і поїздки з вами, Микола Миколайович.
Це завжди було весело та пізнавально для нас, ви приймали наші перемоги і падіння. А ми вчилися бути спритнішими, розумнішими, інколи хитрішими (в житті без цього ніяк) - і це був найкращий досвід для нас. Я думаю, що не лише в моєму серці це приємні і теплі спогади, бо багато дітей мали шанс брати участь у вашій діяльності. Велике Вам спасибі!!!
avatar