Головна » 2016 » Травень » 27 » ОСТАННІЙ ДЗВОНИК: СВЯТО ПОДЯКИ, СМУТКУ І НАДІЙ
23:24
ОСТАННІЙ ДЗВОНИК: СВЯТО ПОДЯКИ, СМУТКУ І НАДІЙ

Сьогодні в школі було справжнє свято – останній дзвоник! Перегорнуто ще одну сторінку шкільного літопису – завершився 2015-2016 навчальний рік! Водночас добавився ще один рік загального трудового (вже 35!) і педагогічного (27) стажу.

На урочистій лінійці згадали про цьогорічні підсумки року (у нашої школи І місце у міському рейтингу ЗНЗ за підсумками міських олімпіад!) та нагородили грамотами, дипломами, сертифікатами кращих учнів школи. Вже традиційно була на лінійці і представниця народного депутата Володимира Зубика. Його прогама «Інтелект року» продовжує діяти. Найкращі учні школи (переможці олімпіад і МАН обласного рівня) та вчителі – їхні наставники отримали грошову винагороду. Честь і хвала депутату за таку постійну меценатську діяльність. Таки його «справи кращі за їхні обіцянки»!

Смуток цього дня відчували мабуть лише 11-класники. Окремі з них були зі сльозами на очах. Адже це не просто прощання зі школою, а й з однокласниками, з безтурботним дитинством...

І все ж свято було радісним. Вальс випускників, відпущені до неба кульки, пісні, веселі посмішки були цьому підтвердженням. А ще на святі була надія: на кращу долю для випускників і на гарні канікули та змістовний відпочинок для всіх учнів та вчителів.

А це мої найкращі випускники – учні 11-М класу та члени гуртка «Історики-краєзнавці» ЦТКЕСУМ: Іван Хижняк, Вертипорох Кристіна, Дудченко Олександр.


Переглядів: 609 | Додав: Joy | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 141 2 »
avatar
1
1 vchos • 04:07, 29.05.2016
У Миколи Миколайовича не тільки талант педагога і краєзнавця, а й прекрасні здібності репортера!
avatar
1
2 kristinadelikatna • 11:23, 15.07.2016
Всі випускники дуже вдячні Миколі Миколайовичу за його працю, за терпіння, готовність допомагати нам у будь-яких творчих починаннях. Це саме той вчитель з яким цікаво вивчати складнощі нашої історії з усіма її тернистими шляхами. Дякуємо, будемо сумувати! Бажаємо гарного відпочинку усім наших вчителям, а Миколі Миколайовичу ще й успішного написання нової книги!
avatar
1
3 evelinaselyanko • 12:03, 19.07.2016
Микола Миколайович реально вчитель від Бога. Хай він вибачить нам всі наші виходки. Ми його справді любили,хоч і іноді не слухали його,і нервували. Ми завжди будемо пасом'ятати наші з ним урокии,гурток.
Микола Миколайович, ми вас дуже любимо. Ваш 11-М
avatar
1
4 vikatapa • 12:25, 19.07.2016
Звичайно ж ми були радісні, бо Ви допомогли нам закінчити рік та пройти екзамени. Лиш сумно, що Ви не зможете нас супроводжувати і в універах. Ви ж знаєте як нам потрібна була завжди Ваша підтримка
Сумуємо
avatar
1
5 variagina3 • 12:30, 19.07.2016
Це, мабуть, найкращий вчитель історії. В той же час, це людина з великим серцем. Хто, як не він міг терпіти нас цілих 6 років! Якщо не більше...
Ми познайомились з ним будучи ще зовсім малими та безпорадними. У позашкільний час він збирав нас, щоб не тільки розказати, а й показати красу нашого міста. Місце зустрічі змінити не можна:) Зустрілись біля головного входу школи, зібрались, та й пішли собі гузьком на зупинку.
Ми відвідували розважальні центри, зоопарк... Саме з ним я вперше відвідала черкаський каток.
Величезне дякую Вам за терпіння, за знання та теплі спогади!
avatar
1
6 sanches3369 • 13:00, 19.07.2016
Скільки б я не виказував свою вдячність,все одно цього не буде достатньо,щоб описати скільки ви зробили для школи і для мене особисто;ваш вклад в розвиток та пошук обдарованих дітей,готових пліч -о-пліч з вами вивчати минувшину нашої держави-він неоціненний!!Особисто від мене бажаю вам міцного здоров'я,творчого натхнення,всього найкращого.
З повагою,ваш найкращий учень
avatar
1
7 dianaatamanova • 13:16, 19.07.2016
Ви безсумнівно дуже талановита людина, Микола Миколайович! Ви та людина, яка завжди підтримає розмову, розкаже та покаже щось цікаве, чого не знають інші. Завдяки Вам я дізналась дуже багато цікавого про рідне місто.
Ви мені показали, що Черкаси- це не просте місто з будинками і дорогами, а славетне місто з багатовіковою історією. Ми не завжди були янголятами, за що прошу вибачення, і хочу сказати Вам велике дякую за дані Вами знання, щире розуміння та цінні спогади! Бажаю Вам міцного здоров'я та творчого натхнення, щоб Ви нас порадували не однією авторською книгою!
avatar
1
8 raisy11 • 14:22, 19.07.2016
Безусловно, Никола Николаевич человек с большой буквы. Я очень рад что Он был учителем нашего класса, Спасибо Вам!
avatar
1
9 Альона Сметанюк • 18:56, 20.07.2016
Дякую вам,Микола Миколайович за пройдений етап в нашому житті.Ви були зі мною з 5-го класу,коли ми вперше переступили поріг до вашого гуртка.як сьогодні пам'ятаю,коли кожну суботу о 9.00 ми зустрічались і ви проводили нам екскурсії.Ті походи в ліс,змагання по топографії,вашу смачну кашу з салом ніколи не забуду.Також,ви змогли дати нам цікаві знання з свого придмету.Вибачте мене будь ласка,що в свій час ми вас бувало не слухали.Ви зостаєтесь саме для мене авторитетом.Веселі шкільні роки прогайнули разом з вам.Дякую,що дали мені безцінні знання та навчили любити рідний край.Бажаю вам успіхів та подальшого розвитку вашої справи)
avatar
0
10 ayjnka • 14:05, 21.07.2016
Миколо Миколайовичу, хочу Вам подякувати заколишніх учнів 11-М класу, за педагогічний талант, за цікаві уроки, душевну
щедрість, за безмежну людяність, доброту, мудрість.    Ваші колишніучні, члени гуртка «Історики-краєзнавці» ЦТКЕСУМ , Хижняк Іван, Вертипорох
Кристина, Дудченко Олександр  – молодці,
що не підводили свого вчителя, а радували Вас своїми успіхами. Ви змогли
зацікавити їх краєзнавством та залучити до науково-дослідницької роботи. Допомагали
їм у підготовці до конкурсів, підтримували, хвилювалися, коли вони брали участь
у заходах. Їхні перемоги – це Ваша величезна праця!!!  Прикро, щобільшість учнів ще не розуміють, що ми, учителі, завжди хочемо, щоб вони у житті
досягли найвищих результатів, тому, можливо, були колись більш вимогливі до
них.   Хочу вибачитисяза колишніх учнів 11-М.  Можливо,  були вони колись не уважні на уроках, не
вчасно здавали якісь завдання чи запізнювалися на уроки, але вони любили Вас і
чекали ваші уроки.  Пройде неодин рік, і випускники переоцінять свої погляди на деякі питання. І не правда,
коли дехто із батьків мені постійно говорила, що учні 11-М нікому не потрібні. Адже
крім Хижняка І., Вертипорох К., Дудченка О., були ще у нас переможці міських
конкурсів, а саме: Андруховський Максим, Теслюк Марія, Мироненко Олег,
Горобинський Андрій.   Бажаємо Вам,Миколо Миколайовичу, здоров’я, подальших успіхів у роботі та побільше
переможців у конкурсах !!! Ольга Іванівна.
1-10 11-14
avatar