Головна » 2016 » Червень » 2 » НА ПРЕЗЕНТАЦІЇ НОВОЇ КНИГИ БОРИСА ЮХНО
16:30
НА ПРЕЗЕНТАЦІЇ НОВОЇ КНИГИ БОРИСА ЮХНО

1 червня, на запрошення книговидавця Олександра Третьякова, був учасником цікавої культурно-мистецької акції – презентації книги черкаського журналіста Бориса Юхно «Ретро град», яка проходила в галереї музею «Кобзаря». Головними персонажами презентації були Автор, Видавець та Спонсор. А гостями – відомі журналісти, телевізійники, наковці, краєзнавці, близькі й друзі автора.

Книга побачила світ у видавництві «Брама Україна». Це солідний «фоліант» на 480 с., якісний як за поліграфією так і за змістом. Нова книга є своєрідним продовженням «Черкаських місторій» і розповідає про історію м. Черкаси за 25 років (1954-1979). Особливість в тому, що це соціально-побутова історія або ще кажуть історія повсякденності.

Добре слово про автора і його нову книгу сказали науковці Володимир Поліщук та Василь Мельниченко, журналісти Максим Степанов та Андрій Кравець. Виступав і я, як краєзнавець і педагог. Зокрема відмітив, що попередня книга користується попитом в шкільних бібліотеках, її використовують вчителі і керівники гуртків на уроках з історії рідного краю та заняттях краєзнавчих гуртків. Висловив сподівання, що й нове видання матиме не менший запит читачів і практичне використання педагогами міста.

Як учасник презентації отримав примірник книги з автографом. Дукую авторові за приємний подарунок! Скоро відпустка, тож першою прочитаною влітку книгою буде «Ретро град» Бориса Юхно.


Переглядів: 282 | Додав: Joy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar